blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG victorious
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
WELCOME
VICTORIOUS



Zverokruh Sectoru
pridal VICTORIOUS 29.8. 2011 o 23:25




buranBuran (21.3. – 20.4.) 
Pohybuje sa väčšinou v diskusiách k novinkám. Rád udeluje mínusy za každý názor, ktorý je proti jeho presvedčeniu. Vyznačuje sa agresivitou a vulgárnosťou. Pokiaľ mu dojdú argumenty, aktivuje alternick a uráža každého, kto mu príde pod ruku. Neznáša PC, pokiaľ má konzolu, neznáša konkonzoly, pokiaľ má PC. Burani väčšinou chodia spať pred desiatou a to je ideálny čas niečo do tém napísať a dočkať sa rozumnej diskusie. 

bukBuk (21.4. – 20.5.) 
Buk je človek ktorého nič neprekvapí. Každú hru dohrá ešte skôr, ako sa na nej začne vôbec pracovať. Hovorí si „pôžitkár“, čo v skutočnosti ale nie je nič iné ako jedno pažravé hovado. Musí mať každú hru a typickým jeho znakom je ikona torent klienta a  Daemona v spodnej lište panelu rýchleho spustenia. Do tejto kategórie patrí hlavne Otáznik, ktorý všade bol ale hovno vie.

KríženciKríženci (21.5. – 20.6.) . Kríženci sa radi kamarátia a zásadne súhlasia s masou. Zakaždým, čo sami sebe dajú plusko, postaví sa im cicina. S obľubou vyhľadávajú plytké debaty a k ničomu nevedúce diskusie, pretože na vlastný názor im nedorástlo IQ. Sú ale presvedčený o vlastnej "genitálnosti"

brakBrak (21.6. – 22.7.) 
Brak nemá vkus a dookola drbe na blog články o najhorších - najplytkejších hrách s najzvučnejším menom. Jeho poznávacím znakom je copy - paste podpis, linky z Youtube na videá, ktoré už každý videl a to, že sa vo svojich článkoch roztápa nad  niečim, čo už všetci dávno dohrali, alebo radšej ani nikdy nehrali.

zverZver (23.7. – 22.8.) 
Najlepšie znamenie. Pre zver je najlepším príkladom Stev e a Naked Snake. Ludia v tomto znamení zničia každého slabšieho jedinca - NOOBa, no hlavne si dokážu spraviť srandu hlavne zo seba. Veď kto iný by vás po tom, ako mu napíšete , že je čurák, požiadal na FB o priatelstvo? Jedinci tohto znamenia dávajú diskusiám šťavu.

blanaBlana (23.8. – 22.9.) 
Blana si myslí, že má zmysel pre humor. Jediné, čo je na nej však vtipné, je to, ako sa mýli. Hlavným poznávacím znakom blany je to , že na fóre, v téme: Čo vás dnes potešilo, aspoň raz do týždna žasne nad tým, že tak krásne prší...a tie blesky....V jej okolí je najčastejšia úmrtnosť, to len preto, lebo svojou prítomnosťou je schopná každého na smrť unudiť.  Blana skrátka potrebuje pár kopancov do riti, aby sa prebrala

váhaVáha (23.9. – 22.10.) 
Ludia ktorí sú na Sectore pojmom. Len málokedy dajú najavo, že sú tiež omylní. Vážia každé slovo, aby zo seba nespravili čurákov a väčšinou sa im to darí. Ich názor prijíma celá komunita a len kokot sa im opváži odporovať. Zasypú vás totiž spŕškou cudzích slov, ktorím ani sami nerozumejú a tak sa radšej poberete inam. Najlepším príkladom je Matus Ace - rešpekt šéfe. 
 
špiónŠpión (23.10. – 22.11.) 
Cez letné prázdniny sem na Sector naziera všetká chamraď FAKT BUGU. FB je plné ludí čo sa nudia a hľadajú teda miestečko, kde by mohli spamovať. Často odtiaľto odchádzajú s plačom. Pekne, len chodte pekne do piči sráči a vrátte sa až budete mať čo povedať. Shurky kedysi túťil propagovať blog práve na FB. Chvala bohu, že sa mu to nepodarilo. Na Sectore je totiž laťka postavená pomerne vysoko - to FB nemôže garantovať

opilecOdstrelenec - opilec (23.11. – 21.12.) 
Človek ktorý žije aj mimo internetu !!!, často umelec  s cigaretou v hube, prispieva do fóra, sediac na balkóne a popíjajús pivo. Je to človek, čo má jasno v živote  a v budúcnosti nejasno. Poznávacím znakom je, že už nie je panic - už mu ho honil aj niekto iný, ako on sám . 

kozojebecKozojebec (22.12. – 20.1.) 
 Zbabelec na pohladanie - sráč. Miluje istotu, pričom jediná istota, ktorá u neho existuje, je tá, že je idiot. Majster sveta v riťolezectve.
Pokiaľ niečo napíše Saver, dá mu plus : grc, grc, grc. Predstava, že by dostal ban, ho budí zo sna a núti pravidelne navštevovať nočník.

podvodníkVodník (21.1. – 19.2.) 
Superkokot ktorý je sám o sebe presvedčený až tak, že to verejne hlása na fórach- človek ktorého názor na svet je len kopou sračiek vybudovaných z teórie, vyčítanej z už dementovaných kníh. Pán, čo nemá vlasný názor, len cituje iných. 

chybyChyby (20.2. – 20.3.) 
V spoločnosti plní človek narodený v tomto znamení funkciu latríny. Pre jeho bujnú fantáziu mu často prischne prezývka „bájkar". Je inteligentný, no tak iný, že niky úplne nezapadne a to je len dobre. Príkladov je veľa : Kira, Bruce Lee, Yoshemitsu a podobne. Sú to talentovaní extroverti, absolútne nepochopení, ale otrlí. Ludia, ktorí na nich hádžu špinu, by sa od nich často mohli učiť.



Prístupov 7566
Kvalita článku
(100%) hlasov 43

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dosť bolo a teraz už naozaj
[ 1.2.2012] (príspevkov 11)
Šialené zákony
[ 16.1.2012] (príspevkov 17)
V zajatí anime
[ 9.1.2012] (príspevkov 35)
Darwinova cena
[ 6.1.2012] (príspevkov 34)
Prozaická poézia o penise a vagíne
[ 3.1.2012] (príspevkov 14)
Aký bol rok 2011 ?
[ 25.12.2011] (príspevkov 13)
Widescreen wallpapers 2
[ 8.12.2011] (príspevkov 23)
Prozaická poézia o penise a jeho túžbach
[ 4.12.2011] (príspevkov 33)
Widescreen walls HD
[ 20.11.2011] (príspevkov 12)
10 pravidiel ideálneho blogu
[ 13.11.2011] (príspevkov 38)